Porady na Saute.pl strona trzecia

Jak smażyć faworki?

Jak smażyć faworki?

12 porad, które pomogą Ci usmażyć przepyszne, chrupiące faworki, nazywane także chrustami.

Zobacz przepis

Jak mrozić i pasteryzować potrawy świąteczne?

Jak mrozić i pasteryzować potrawy świąteczne?

Zobacz w jaki sposób mrozić oraz pasteryzować potrawy, które zostały po Świętach.

Zobacz przepis

Bigos i kapusta wigilijna - jak mrozić?

Bigos i kapusta wigilijna - jak mrozić?

Zobacz co zrobić z nadmiarem bigosu lub kapusty wigilijnej. W jaki sposób ją mrozić, ile przechowywać i rozmrażać bigos?

Zobacz przepis

Mrożenie mięs i wędlin

Mrożenie mięs i wędlin

Sprawdź w jaki sposób mrozić mięsa oraz wędliny, zarówno te własnej roboty, jak i te ze sklepu.

Zobacz przepis

Pierogi i uszka - zasady mrożenia

Pierogi i uszka - zasady mrożenia

Dowiedz się jak mrozić, ile przechowywać oraz jak później rozmrażać pierogi oraz uszka.

Zobacz przepis

Zupy - mrożenie i pasteryzacja

Zupy - mrożenie i pasteryzacja

Jeśli przygotowałaś zbyt dużo zupy grzybowej lub barszczu to zobacz w jaki sposób możesz je zamrozić lub spasteryzować.

Zobacz przepis

Jak mrozić ciasto?

Jak mrozić ciasto?

Jeśli po Świętach zostało Ci dużo ciasta to sprawdź w jaki sposób możesz je zamrozić i jak długo przechowywać.

Zobacz przepis

Czy można zamrozić karpia?

Czy można zamrozić karpia?

Zobacz jakiego karpia można mrozić i w jaki sposób. Dowiedz się także jak długo można przechowywać karpia w zamrażalce.

Zobacz przepis

Jakie przekąski na Sylwestra?

Jakie przekąski na Sylwestra?

Super sposób na przygotowanie eleganckich przekąsek na imprezę sylwestrową. Deska serów w eleganckiej odsłonie.

Zobacz przepis